Retourneren2023-01-20T16:54:30+01:00

Veelgestelde vragen, klik hier

Retourneren

Is uw product niet 100% naar wens?
Neemt u dan gerust contact met onze klantenservice op. Wij lossen het graag voor u op!

 

Gratis retourneren:

  • Alle bestellingen tot €400,- incl. btw kunnen gratis geretourneerd worden
  • Bij bestellingen vanaf €400,- zijn de verzendkosten van het retourneren voor de klant
    • Wilt u een zonnebank en/of sauna retourneren?
      Neemt u dan vooraf contact met ons op. Wij regelen het transport voor u. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant (bestellingen tot €400 kunnen gratis geretourneerd worden).

 

Hoe retourneren:

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info [at] zonnehemelfriesland [punt] nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Bij levering van producten:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Bij orderbedragen boven de €400 zijn enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Bij levering van diensten:

Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.
Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

Print Friendly, PDF & Email

Titel