Way of Life staat voor alles op het gebied van wellness en ontspanning. Al sinds 1986 is Way of Life een onderscheidende partij als het gaat om wellness in het noorden. Sinds enige tijd is Way of Life tevens actief op internet, met een complete eigen webshop waar de meeste producten op vermeld staan.

Way of Life is dus niet een gewone webshop met producten maar een totaal leverancier van alles op het gebied van wellness en ontspanning.

 

Bruiningsspecialist Way of Life is in 1986 gestart met de verhuur van enkele zonnehemels inclusief plaatsing in de regio, een zonnestudio in het centrum en de verkoop van bruiningsapparatuur & sauna’s.

Al snel bleek er veel vraag te zijn op dit gebied. Hierdoor zijn we binnen enkele jaren uitgegroeid tot dé specialist op bruiningsgebied.

Verkoop

Nu ruim 25 jaar later zijn we een begrip in het noorden als het gaat om veilig en effectief bruinen.

  • De verhuur van bruiningsapparatuur is uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van Way of Life. Door de GRATIS plaatsing in geheel Friesland wordt er volop gebruik van gemaakt.
  • Verkoop van de nieuwste types en de beste merken die worden getoond in ons bedrijf.
  • De zonnestudio’s zorgen voor een overweldigende ervaring voor u en uw huid.

Door steeds op de nieuwste ontwikkelingen in te spelen wordt keer op keer een effectiever bruiningsresultaat behaald.

De visie van bruiningsspecialist Way of Life:

Een kwalitatief goed bruiningsresultaat met een eerlijk advies tegen een aantrekkelijke lage prijs!!

Met als resultaat het succes van Bruiningsspecialist Way of Life.

 

 

Sauna specialist Way of Life werkt in samenwerking met enkele grote saunafabrieken en importeurs in Nederland. Hierdoor is ons assortiment aanzienlijk uitgebreid en kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Logo-sspfrl[1]

Algemene informatie over sauna specialist Way of Life:

Sauna specialist Way of Life is sinds 1986 de leverancier op het gebied van wellness en ontspanning. Vele tevreden klanten hebben van ons assortiment gebruik gemaakt. Door de samenwerking met ‘Bodyfit wellness-specialist’ & ‘MyLife Sauna & Infrarood’ hebben we ons tot sauna specialist van het noorden gemaakt!!

Hieronder meer informatie over ‘Bodyfit wellness-specialist’:
Geniet en werk tegelijk aan je gezondheid met kwaliteitsproducten van Bodyfit. Bodyfit is gespecialiseerd in het leveren en installeren van zwembaden, zwembadoverkappingen, spabaden, whirlpools, sauna’s, infraroodcabines (lang- & kortgolvig) en wellness accessoires. Dit alles met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Topkwaliteit en service: Bij Bodyfit staat kwaliteit voorop daarom worden er gerenommeerde merken gevoerd. Voor de spa’s is dat het merk Dimension one een merk wat veel kwaliteit in huis heeft. In ons eigen saunaproductiebedrijf worden traditionele binnensauna’s, buitensauna’s en infraroodcabines op ambachtelijke wijze van de beste houtsoorten vervaardigd. Bodyfit adviseert, ontwerpt, installeert en renoveert. Vakmanschap en korte lijnen voor een optimale service.

Hieronder meer informatie over ‘MyLife sauna & infrarood’:
Uitstekende kwaliteit Scandinavisch hout is van een bijzonder goede kwaliteit en voldoet daardoor het beste aan onze eisen. Door de langzame groei is het hout erg dicht en wordt warmte optimaal opgeslagen. Voor uw plezier worden onze cabines dan ook zo veel mogelijk uit Scandinavisch hout vervaardigd. Bouw Ervaren medewerkers staan aan de basis van het vakwerk waarvoor onze werkplaats al jaren garant staat. Hier wordt het hout nog met de hand gesorteerd. De uitvoering volgt na een doordachte planning waarbij de waardevolle grondstof centraal staat, maar er ook voor wordt gezorgd dat u de cabine eenvoudig kunt vervoeren en monteren. Perfect all-round service

sauna-verkoop[2]

Print Friendly, PDF & Email