Hapro Bruiningsapparatuur:

Lekker ontspannen en uitgerust ontwaken. Wie kiest voor Hapro gaat voor maximaal comfort. Aan alles is gedacht om het u naar de zin te maken. Het aantrekkelijk design, de ergonomische styling en tal van technische snufjes. Niet alleen om volledig tot rust te komen, maar ook voor een erg mooi bruiningsresultaat. Sier uw lichaam met een zonnehemel / zonnecombinatie / snelbruiner gekocht bij Bruiningsspecialist Way of Life voor een super scherpe prijs en de allerbeste service!!!

Verkoop

Informatie over één van onze leveranciers: Hapro Nederland:

Hapro International is opgericht in 1982 en gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hapro is een van de meest toonaangevende bedrijven in de zonnebank sector.
De firmanaam, een combinatie op basis van de begrippen ‘handel’ & ‘productie’, benadrukt de evenwichtige balans in de commerciele denkwijze van de onderneming.

Vandaag de dag geniet Hapro- dochter van de VDL-groep, Eindhoven – succes over de hele wereld.

Hoofdzetel van de Europese onderneming is Kappele in Nederland. Hier worden de producten van de zonnebankmerken Luxura and Home Tanning geproduceerd.

Het filiaal van Hapro in Montabaur in Duitsland bedient het gehele Duitstalige deel van de Europese markt. Van hieruit ondersteunt een vakbekwaam team het omvangrijke netwerk van handelaren op zowel technisch als commercieel vlak.

De producten van Hapro vormen een geslaagde combinatie van design en technologie op het allerhoogste kwaliteitsniveau. De productportfolio is consequent marktgeorienteerd afgestemd en geeft de actuele kooptrends exact weer, zowel in de professionele sector als in het marktsegment voor thuisgebruik.

Hapro, voor nu en in de toekomst!

Print Friendly, PDF & Email