Hoeveel zonlicht bevat een zonnebank?

Alle zonneapparatuur bij ZonnehemelFriesland.nl, voldoen aan de nieuwste Europese norm – een eigentijdse veiligheidsnorm voor zonnebanken om de veiligheid van de consument te waarborgen.

De norm houdt in dat er uit zonnebanken niet meer ultraviolet licht mag komen dan men krijgt op een mooie zomerdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur aan de Middellandse Zee. Technisch kan dit in heel precieze waarden worden uitgedrukt, maar deze duidelijke vergelijking maakt dat consumenten de zonkracht beter kunnen voorstellen.

Net als in de buitenzon, moet u ook binnen verantwoord omgaan met de zon. Daarom altijd het advies om via een Hapro Dealer te genieten van een zonnesessie. Waarbij de kracht van het licht en de duur van de sessie precies aansluiten op uw huidtype. Het geeft u een mooi bruin resultaat, zonder te verbranden!

Door |2018-04-10T09:47:12+01:00april 10th, 2018|Nieuws & aanbiedingen|Reacties uitgeschakeld voor Hoeveel zonlicht bevat een zonnebank?

De waardering van www.zonnehemelfriesland.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 514 reviews.