Veilig betalen

Veelgestelde vragen, klik hier

Welke betaalmethoden zijn er?

Tijdens uw bestelling kunt u kiezen voor de volgende betaalmethoden:
1. Ideal – Veilig betalen via Ideal (directe Ideal betaling via uw eigen bank)
2. Overboeking – Handmatige betaling via Overboeking (u ontvangt een e-mail met de betaalinstructies)
*Na ontvangst van de betaling (2-3werkdagen) kan de gehuurde zonnebank bij u bezorgd worden op de door u geselecteerde bezorgdatum
3. Billink – Achteraf betalen (Binnen 14 dagen betalen via Billink)
*U heeft een betalingsverplichting aan Billink. Hier hebben wij geen invloed op en zijn wij niet aansprakelijk voor..
4. In3– Gespreid betalen. In 3 keer betalen met 0% rente.

Alle betalingen verlopen via onze beveiligde website met ssl-certificaten. Hierdoor is uw betaling en zijn uw gegevens altijd beschermd.

 


IDEAL betaling

Veilig betalen doe je via iDEAL. De iDEAL betaling vindt plaats via de externe partij Mollie.

Door jarenlange kennis in de betaalmarkt staat Mollie garant voor een zo veilig mogelijke afhandeling van de transactie en biedt hiervoor een secure verbinding aan. Mollie heeft van Currence een certificering doorstaan om iDEAL te mogen aanbieden.

 


Overboeking betaling

Ook als u kiest voor overboeking, wordt de betaling uitgevoerd door Mollie. Zo bent u 100% verzekerd dat uw betaling in goede handen is.
1. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een e-mail met de betaalinstructies.
2. Nadat u betaalt heeft, wordt u bestelling verzonden zodra wij de betaling ontvangen hebben (houdt rekening met een verwerkingstijd van 2-3 werkdagen).

 


Hoe werkt Billink – achteraf betalen?
Alle aankopen tot €750,- kunnen via Billink – achteraf betalen voldaan worden.
Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, voert Billink een kredietcheck uit. Als die wordt geaccepteerd, word uw bestelling afgerond en ontvangt u een factuur van Billink per email. Deze moet binnen 14 dagen worden betaald. Na het betalen is alles direct afgehandeld!

Wat is het voordeel van achteraf betalen?
Naast het voordeel dat u zelf bepaalt wanneer u betaalt, is het voor u ook een fijne garantie dat u  daadwerkelijk het product geleverd krijgt dat u hebt besteld. Een vorm van koopbescherming. Als het product niet aan uw verwachtingen voldoet of iets mankeert, kunt u het direct retour sturen aan de webwinkel waar u het hebt besteld.

Waarom werkt achteraf betalen bij mij niet?
Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd, voert Billink een kredietwaardigheidcheck uit. Het kan zijn dat na het invoeren van uw gegevens blijkt dat u niet met Billink kunt betalen. Hiervoor kunnen talloze redenen zijn. Als u de exacte reden wil weten waarom u niet met Billink kunt betalen, dan kunt u dit schriftelijk bij billink aanvragen.

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal aan Billink?
Als u te laat betaalt, krijgt u van Billink een herinnering aan de openstaande factuur. Houd er rekening mee dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Als u de factuur niet binnen de gestelde termijn betaalt, wordt uw schuld door Billink aan een incassobureau of deurwaarder overhandigd. Deze incasseert vervolgens het openstaande bedrag, inclusief de hoge kosten die dit met zich meebrengt.

Kunnen bedrijven ook achteraf betalen met Billink?
Zeker, bij Billink kunnen zowel particulieren als bedrijven van Billink achteraf betalen gebruik maken.

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Billink?
U treft de algemene voorwaarden via deze link.

 


In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 50,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.
Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met begeleidend sms’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

  1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

  1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Print Friendly, PDF & Email
Door |2023-06-26T18:57:58+02:00augustus 2nd, 2017||Reacties uitgeschakeld voor Veilig betalen

Share This Story!

Titel